Matematik

Funktion f(x)= 10*e^-x-1 ???!!! HELP

04. oktober 2009 af Andieca (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f(x)=10*e^-x-1 afgrænser et omrde sammen med den lodrette og vandrette akse. Inde i omrdet er et firkantet areal bestemt ved at have en grundlinje på x og en højde på f(x).

a. Tegn grafen f(x) (er gjort)

b. Maksimum og minimum for grafen (er fundet)

c. Opskriv en funktion A(x), der bestemmer arealet som funktion af x. er den jeg har problemer med hvis der er nogle der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

A(x) = x*f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

#1

Er det ikke A(x) = x*f(x) for 0 < x

Forresten tak for svaret. (: Jeg tror bare jeg skal fatte at en vektor også er en længde i sig selv, og ikke nødvendigvis en vektor opskrevet som <a1,a2>.


Skriv et svar til: Funktion f(x)= 10*e^-x-1 ???!!! HELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.