Matematik

Har brug for hjælp!!!

04. oktober 2009 af Zimone (Slettet)

Skal finde forskriften for en linje som jeg har to punkter på, hvordan går jeg??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

Det kommer an på, hvilken regression der tilfredsstiller dine punkter. Læs lidt i din bog om lineær-, eksponentiel- og potensregression.


Svar #2
04. oktober 2009 af Zimone (Slettet)

Nej, jeg ved der er en formel for det, men jeg husker ikke hvad den hedder! Opgaven lyder sådan: Linjen 'L' går gennem A=(-2,2) og B=(6,6). Bestem forskriften for 'L'!!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

 a = (y2-y1) / (x2-x1)

 y= a*x+b -> b = y - a*x -> b = 6 - a * 6


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

#2 Der er formler for alle regressionstyperne. Men hvis det er en ret linie, så skal du have fat i den lineære. Den har #3 vist dig.


Skriv et svar til: Har brug for hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.