Matematik

Hjælp til opgave (med vedhæftet fil)

05. oktober 2009 af der1651 (Slettet)

Hej alle..

(Opgaven er vedlagt som et word-dokument)

Jeg har løst opgave a, men kan ikke finde ud af opgave b.

Løsningen til opgave a er:

y=√(1/(x2+(-2*-0,056)))

Hvordan løser jeg b'eren.. jeg ved at jeg skal bruge formlen for en ret linje y=ax+b

Vedhæftet fil: Dok3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af jesperher (Slettet)

du kan bruge formlen

y= f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2009 af Leeeene (Slettet)

hmm.. ? Hvad er x0 og x ?...


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2009 af jesperher (Slettet)

x, er x,

x0 kommer fra (x0,y0), om er P(0,3)


Skriv et svar til: Hjælp til opgave (med vedhæftet fil)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.