Matematik

er 1x+1 ikke det samme som x+1?

08. oktober 2009 af Timmm (Slettet)

er 1x+1 ikke det samme som x+1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af Isomorphician

Jo.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2009 af Kapper91 (Slettet)

held og lykke med at bestå matematik min ven ;)


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. oktober 2009 af Fourier (Slettet)

#2 Rolig nu hehe.

x0 = x ((-1) + 1) = x (-1) + 1 x = 0

ækvivalent med x= 1x


Brugbart svar (2)

Svar #4
09. oktober 2009 af mathon

#0
jo som
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=744001
og
jo som
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=744276

og
jo
alle de kommende gange, hvor du spørger om det samme,

så 16 hjælpere ikke behøver at blive ældre på den spildtidsbekræftelse


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Jeg har markeret dit svar som brugbart. 


Skriv et svar til: er 1x+1 ikke det samme som x+1?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.