Matematik

matematik opg.

09. oktober 2009 af Amandapa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Tre positive strrelser v, a, v0 og t er knyttet sammen af formlen v = a t + v0 a) Beregn v, nr det oplyses, at a = 9,8, t = 5 og v0 = 2. b) Vis, at du fr nedenstende resultat, nr du isolerer t i formlen:

 t= v-v0/a

hjælp..O__o


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Indsæt talværdierne i stedet for bogstaverne i v= at+v0 og regn ud

v = a t + v0                     træk v0 fra på begge sider og del med a på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2009 af jesperher (Slettet)

-> tryk på "alt" + "shift" , så skifter du fra engelsk til dansk tastatur..


Skriv et svar til: matematik opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.