Matematik

Ligning mellem to punkter - vektorer

10. oktober 2009 af Fzang (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har punkterne A(-3,4) og B(9,8)

Hvordan bestemmer jeg en ligning mellem disse to punkter?


Svar #1
10. oktober 2009 af Fzang (Slettet)

Fandt lige nogle noter (dumt, ik? Føler mig ihvertfald dum nu :p)

Jeg får

-4(x+3)+12(y-4)=0 <=> -4x+12y-60=0

Er det i orden?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2009 af smetterli (Slettet)

Se vedhæftede fil...

Vedhæftet fil:To punkter.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2009 af keg (Slettet)

#1 ja det er helt iorden,  men din ligning kan også skrives som

y=(1/3)x +5 , når du har flyttet lidt rundt på tal og bogstaver


Skriv et svar til: Ligning mellem to punkter - vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.