Matematik

Kan ikke forstå dette ...

11. oktober 2009 af hjælpmig! (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver:

En adgangsprøve består af tre tests. Søren får ved de to første tests 82 og 89 points. Hvor mange points skal han mindst opnå ved den tredje test, for at hans gennemsnit kan komme op på de 90 points, som kræves?

Skriv følgende tal med eksponentiel notation:

e = 0,0078 * 156755

f = u * v og g = u/v, hvor u = 3,9 * 10^18 og v = 1,3 * 10 ^6

Skriv følgende ligning i hånden:

1/6x^2-5/6x = -1

Jeg har virkelig brug for hjælp til disse opgaver!!
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning

Vedhæftet fil:Mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2009 af Dynin (Slettet)

Opgave 3 løst i hånden: (1/6)x2-(5/6)x = -1 ⇔ x2-5x+6=0 ⇔ (x-3)(x-2)=0 ⇔ x=3 ∨ x=2


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. oktober 2009 af haa (Slettet)

 En adgangsprøve består af tre tests. Søren får ved de to første tests 82 og 89 points. Hvor mange points skal han mindst opnå ved den tredje test, for at hans gennemsnit kan komme op på de 90 points, som kræves?

90+90+90-82-89=99


Brugbart svar (2)

Svar #4
11. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

 #3 

90+90+90-82-89=99

Det der er sku da helt ude i skoven. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2009 af Haabet2003 (Slettet)

 90+90+90-82-89=99

Det der er sku da helt ude i skoven. 

Hvad er gennemsnittet af 82; 89; 99? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Tjek #1 Opgave 1.


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. oktober 2009 af sHastrup (Slettet)

(82+89+x)/3=90

x=270-82-89

x=99

Hvorfor vil du så ikke give #3 ret? Det er jo det han skriver


Svar #8
15. oktober 2009 af hjælpmig! (Slettet)

Tusind tak for hjælpen alle sammen :D det hjalp rigtig meget!! Jeg forstår det meget bedre nu. Det er også korrekt ifølge facitlisten :)


Skriv et svar til: Kan ikke forstå dette ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.