Matematik
Eks. vækst
08. januar 2005 af
Lars4001 (Slettet)
Hej!
Mangler lidt hjælp til denne opgave!
Funktionen f er fivet ved f(x)=c*e^kx
Bestem konstanterne for c&k når f(2)=5
Løs uligheden f(x)<4
Mangler lidt hjælp til denne opgave!
Funktionen f er fivet ved f(x)=c*e^kx
Bestem konstanterne for c&k når f(2)=5
Løs uligheden f(x)<4
Svar #2
08. januar 2005 af Lars4001 (Slettet)
Hovsa, det var lige smuttet...
Funktionen f er fivet ved f(x)=c*e^kx
Bestem konstanterne for c&k når f(2)=5 og f(7)=6
Løs uligheden f(x)<4
Funktionen f er fivet ved f(x)=c*e^kx
Bestem konstanterne for c&k når f(2)=5 og f(7)=6
Løs uligheden f(x)<4
Svar #3
08. januar 2005 af erdos (Slettet)
f(x) = c*e^kx = c*(e^k)^x
c og k skal bestemmes. Det ses at grundtallet a = e^k. Denne værdi bestemmes ved a = (x2-x1)'roden af (y2/y1). Tag den naturlige logaritme af dette, og k er bestemt.
c bestemmes ved indsættelse.
c og k skal bestemmes. Det ses at grundtallet a = e^k. Denne værdi bestemmes ved a = (x2-x1)'roden af (y2/y1). Tag den naturlige logaritme af dette, og k er bestemt.
c bestemmes ved indsættelse.
Skriv et svar til: Eks. vækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
