Kemi

Densitet for NaOH

13. oktober 2009 af Fyhring (Slettet)

Hey.

Nogen der ved hvor man kan finde densiteten for NaOH på nettet, eller evt. en der lige har en databog ved hånden ;D

På forhånd tak ;D


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2009 af mathon

NaOH (s) = 2,13 g/cm3


Svar #2
13. oktober 2009 af Fyhring (Slettet)

Du har den vel ikke også for flydende?


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. oktober 2009 af mathon

det afhænger helt af koncentrationen.

d = m/V = n·M/V = (n/V)·M = c·(40,00 g/mol)              (i enhden g/L)


Svar #4
13. oktober 2009 af Fyhring (Slettet)

Ahh.. Pis også, skulle nemlig bruge den til at finde koncentrationen..

Har lavet titrering af NaOH ned i 0,2589 M HCl (25 mL tilsat methylrødt)

hvor at gennemsnits mængden af tilsat NaOH var 17,233 mL til omslaget sås.


Svar #5
13. oktober 2009 af Fyhring (Slettet)

Men da det er en 1:1 reaktion må de jo have samme stofmængde, og så kan jeg regne denvej evt ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. oktober 2009 af frodo (Slettet)

 Du kan ikke udregne densiteten for en NaOH opløsning!!!! Det Mathon siger om det, er helt forkert.

Slå du hellere op i din bog for at finde ud af hvordan en titrering anvendes..


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. oktober 2009 af mathon

hvis du kender masseprocenten, p, af NaOH
kan du jo slå densiteten op
og

har sammenhængen

c = (p/100)·(d/M)


Skriv et svar til: Densitet for NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.