Matematik

Lån

16. oktober 2009 af Denicec (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har brug for hjælp til den vedhæftede opgave, der hedder scan0004

C:

Vedhæftet fil: scan0004.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

9% effektiv rente pr år svarer til 1.02178% pr kvartal, idet 1,021784 = 1,09. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. oktober 2009 af mathon

9% p.a. = 2,178% pr. kvartal


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

#1 og #2 dette er ikke en opgave med rentes rente.

Første rentetilskrivning
beløb=795000 kr
tid=3 mdr
rente 9%pa

rentebeløb=beløb*mdr*%/(12*100)=

795000*3*9/(12*100) kr=17887,50 kr

lav et sildeben med støttepunkter for hver graf

indsæt støttepunkter for x= 0, 10, 20 og 30 beregn y ud fra ligningerne

Aflæs på graf 1 hvor meget y er efter 10 år (indtegn gerne linierne fra x-aksen til grafen og videre til y-aksen

Aflæs på graf 2 hvor meget familien har betalt efter 30 år


Skriv et svar til: Lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.