Matematik

Matematik - løsning med mange ubekendte

09. januar 2005 af Niels (Slettet)
Har fået en opgave men syntes ikke rigtigt jeg lige kan se mig ud af den. Bogstaverne står for tal mellem 0-9 og de følgende præmisser skal gælde

abcd-dcae=fgfa

hi*hg=gice

ae+dfej=didc

(abcd)/(hi)=ae

dcae+gh=defi

fgfa-gice=didc

Har prøvet at forkorte men syntes ikke rigtigt jeg kommer videre. Kan man fx sige a=1 og så forsøge at regne ud fra det eller er der et smart triks til en sådan opgave...

Svar #1
09. januar 2005 af Niels (Slettet)

Er der slet ingen der har et bud? Eller er den simpelthen for svær ;), ej vel

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2005 af Peden (Slettet)

hmm, hi*hg du ved at h mindst skal være 3. Idet det ellers ikke kan give et firecifret tal.

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2005 af Peden (Slettet)

Derudover ved du at f er større end g, og at g er mindre end d, f er så igen større end d.

a er større end f, givet ud fra første begrundelse.


Svar #4
09. januar 2005 af Niels (Slettet)

Syntes stadigvæk det kniber lidt med at finde konkrete tal, kan man kun prøve at sætte ind eller hvad

Skriv et svar til: Matematik - løsning med mange ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.