Fysik

Finde effekten for fyrfadslys???

18. oktober 2009 af Pigemus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er i tvivl om hvilke tal eller hvad jeg skal bruge til at finde effekten med. Nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal bruge? Altså brandværdi eller...?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

Effekten er givet som

P=E/t

så hvis du har en energi og en tid, så er det lige til.


Svar #2
18. oktober 2009 af Pigemus (Slettet)

Jeg har en tid på 600 sek men jeg kan dog ikke rigtig finde ud af ΔE


Svar #3
18. oktober 2009 af Pigemus (Slettet)

For jeg får effekten til at være 24212 W og dette kan da ikke passe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

Prøv at skrive hvordan du har beregnet det i stedet for bare at slynge tal ud. Det siger mig ikke så meget.


Svar #5
18. oktober 2009 af Pigemus (Slettet)

Altså jeg tror at jeg nu har fundet det rigtige.
 

ΔE = 14527,5482 J

Δt = 600 s

Altså er det ca 24,21 W


Dette kan vel også bedre passe?


Skriv et svar til: Finde effekten for fyrfadslys???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.