Fysik

beregne kpm/min

18. oktober 2009 af tawer (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal beregne arbejde i kpm (kpm = kp * m/omdrejninger)

og arbejdsintensitet i kpm/min og i watt

vi ved at m = 6

omdrejninger = 69

så er kpm = 9.82 * 6 / 69 = 0.85

men hvordan regner man så kpm/min, bare ved at dividere 0.85 med 60 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Det er ikke til at svare på da du ikke har oplyst enhedderne på de to størrelser.

er det g eller kg

er det omdrejninger pr timer eller pr sekund


Svar #2
19. oktober 2009 af tawer (Slettet)

undskyld m står for meter og det er 6 meter og omdrejningerne står der ikke nogen steder hvad det er i


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Det ville være dejligt, hvis man kunne få den originale opgavetekst, når der bedes om hjælp her.

Ellers må man jo bare gætte sig frem.

Hvis du ved hvor mange kpm der er på 1 minut =60 sekunder, skal man dele med 60 for at få antallet på sekund.

Hvorfor regner du i de forældede enhedder?


Skriv et svar til: beregne kpm/min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.