Matematik

Mat - bestem f'(1)

19. oktober 2009 af Jofi (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej allesammen, 

Jeg har lidt problemer med min at opg som jeg håber I vil hjælpe mig med! :) det lyder sådan her:

Bestem f'(1) når f(x)= e^x * (2x+4)

V.h :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Læs i din bog, hvordan du differentierer et produkt, her ex * (2x+4), altså hvordan du differentierer (h(x)*g(x))' = det her står i din bog, det er muligt, der står (f(x)*g(x))', men det skulle ikke være noget problem.


Svar #2
19. oktober 2009 af Jofi (Slettet)

 Jeg ville sige at svaret  er f'(1)= 2e^x ? :/


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. oktober 2009 af PedeV (Slettet)

f ' (x) = (e^x) ' * (2x+4) + (2x+4)' * e^x

f ' (x) = (e^x) * (2x+4) + 2e^x

f ' (1 ) = 8e


Skriv et svar til: Mat - bestem f'(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.