Matematik

Vis at m * C + 22 = 100 * h * D når B er homogen.

19. oktober 2009 af PedeV (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vi betragter en person med vægten m, højden h og BMI-indekset
22. Udnyt at B er homogen til at vise følgende sammenhæng:
m * C + 22 = 100 * h * D

BMI= m / h^2

D= (- 1/100)* ∂B/∂h

C=∂B/∂m


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Mit forslag: Løs den første ligning med hensyn til D og find den partielle afledede, det giver ∂B/∂h=-1/100*ln(h)*m*c-11/50*ln(h). På samme måde med m


Skriv et svar til: Vis at m * C + 22 = 100 * h * D når B er homogen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.