Matematik
En opgave om funktioner!
09. januar 2005 af
barbi (Slettet)
Hej..
er der nogle de ved hvordan kan man lave den opgave? Hjælp PLEASE!
Enfunktion f bestemt ved
f(x) = 3-(1/x+2)
1. Bestem definitionsmængde og eventuelle nulpinkter for f.
2 Bestem monotoniforholdene for f.
en linje l er bestemt ved ligning
y= 4x+(5/2)
3. bestem forstekoorinanten til hver af skæringspunkterne mellem l og grafen for f.
Please?
er der nogle de ved hvordan kan man lave den opgave? Hjælp PLEASE!
Enfunktion f bestemt ved
f(x) = 3-(1/x+2)
1. Bestem definitionsmængde og eventuelle nulpinkter for f.
2 Bestem monotoniforholdene for f.
en linje l er bestemt ved ligning
y= 4x+(5/2)
3. bestem forstekoorinanten til hver af skæringspunkterne mellem l og grafen for f.
Please?
Svar #1
09. januar 2005 af Mr. lover lover (Slettet)
for at bestemme definitionsmængden i funktionen skal du se på funktionen!
indeholder den brøker?
JA - og hvad må du ikke dividere med?
med hensyn til at bestemme eventuelle nulpunkter sættes funktionen blot lig med nul, og ligningen løses i forhold til x
indeholder den brøker?
JA - og hvad må du ikke dividere med?
med hensyn til at bestemme eventuelle nulpunkter sættes funktionen blot lig med nul, og ligningen løses i forhold til x
Svar #4
09. januar 2005 af barbi (Slettet)
Jeg forstår ikke den måde "Mr. lover lover" forklare den på!!!
Svar #5
09. januar 2005 af Nico.. (Slettet)
Man må aldrig dividere med 0, så derfor ska du kigge på hvad der giver 0 for så du kan lave definitionsmængden..
Skriv et svar til: En opgave om funktioner!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
