Matematik

Desperat brug for hjælp til en opgave

21. oktober 2009 af Raportøren (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har rimeligt store problemer med at fatte denne opgave, der lyder som følger:

"I trekant ABC er a=5 og h^a=4

Bestem trekantens areal"

er der nogen der kan forklare den for mig, eller fortælle mig hvaf h^a er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af mathon

"I trekant ABC er a = 5 og ha = 4

Bestem trekantens areal"


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2009 af mathon

                  T = ½·ha·a


Svar #3
21. oktober 2009 af Raportøren (Slettet)

nåh - ah på den måde nu er jeg med - tak


Skriv et svar til: Desperat brug for hjælp til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.