Matematik
2 irriterende opgaver
10. januar 2005 af
Joker_Jay (Slettet)
Hej
Jeg har 2 opgaver, jeg ikke kan finde ud af..de lyder sådan:
opgave 1)
Bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen:
y' + 2y = 0
Bestem dernæst den løsning til differentialligningen:
y'' + 2y´ = 0
For hvilken
f(0) = -(1/2) og f(-1/2) = 1/2 - e
Opgave 2)
For en mønt er sandsynligheden for at få plat ved et kast 0,52. Mønten tænkes kastet tre gange.
To hændelser A og B er givet ved:
A: Der kommer plat netop 2 gange
B: Der kommer plat mindst 1 gang
Beregn sandsynlighederne P(A) og P(B).
Er det noget I kan hjælpe med??
Joker_Jay
Jeg har 2 opgaver, jeg ikke kan finde ud af..de lyder sådan:
opgave 1)
Bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen:
y' + 2y = 0
Bestem dernæst den løsning til differentialligningen:
y'' + 2y´ = 0
For hvilken
f(0) = -(1/2) og f(-1/2) = 1/2 - e
Opgave 2)
For en mønt er sandsynligheden for at få plat ved et kast 0,52. Mønten tænkes kastet tre gange.
To hændelser A og B er givet ved:
A: Der kommer plat netop 2 gange
B: Der kommer plat mindst 1 gang
Beregn sandsynlighederne P(A) og P(B).
Er det noget I kan hjælpe med??
Joker_Jay
Svar #1
10. januar 2005 af frodo (Slettet)
den første diff-ligning er seperabel:
dy/dx=-2y
<=>
int(1/(2y) dy)=- int(dx)
dy/dx=-2y
<=>
int(1/(2y) dy)=- int(dx)
Svar #2
10. januar 2005 af frodo (Slettet)
jeg kan ikke umiddelbart gennemskue den anden diff lignine.
Skriv et svar til: 2 irriterende opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
