Matematik

Algebra matematik, hjælp ;D

25. oktober 2009 af marmar (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

X2-4x      -  hvis TALVÆRDIEN er:         X = 4   - hvordan ville I regne det?  

x(x-4)      - hvis TALVÆRDIEN er:          X = 4   - hvordan ville I regne det?

på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2009 af Idaxx (Slettet)

Du skal bare sætte 4 ind på x's plads. Hvis x's værdi var 38, skulle du sætte 38 ind på x's plads.

Eks. x(x-4). Hvis x = 4
4(4-4) = 4*(0) = 0

Hilsen Ida :)


Svar #2
25. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Tak. :D


Skriv et svar til: Algebra matematik, hjælp ;D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.