Matematik

Aflevring 9. klasse

26. oktober 2009 af realmadriderdebedste (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Julie løber 5 dage om ugen

Uge 40 = 49km samlagt

uge 41 = 41km samlagt

uge 42 = 52km samlagt

uge 43 = 33km samlagt

Beregn, hvor langt Julie løb i gennemsnit pr. løbedag i de fire uger.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af Isomorphician

(samlet længde)/(antal løbedage) = gennemsnit pr. løbedag.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2009 af niki_dk (Slettet)

Julie løber 5 dage om ugen

Uge 40 = 49km samlagt

uge 41 = 41km samlagt

uge 42 = 52km samlagt

uge 43 = 33km samlagt

Det vil altså sige:

(49+41+52+33)/(5*4) = gennemsnit pr. løbedag

175/20 = 8,75 km pr. løbedag

Forklaring: Du ganger 5*4 sammen pga. hun løber 5 gange om ugen i 4 uger dvs. 5dage*4uger = 20 dage samlet.

Håber det kan bruges!


Skriv et svar til: Aflevring 9. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.