Matematik

Ehm.. Lille opgave!

29. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

År: 2001

Antal konfirmationer: 910

Fra 2001 til 2002 steg antallet af konfirmander med 11%

Hvor mange konfirmander var der i 2002?

skal jeg ikke bare sige 11*100= 1100 konfirmander.

Håber i kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2009 af blaer (Slettet)

Hej Manja :)

Du skal skrive 1,11*910 sådan får du resultatet ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2009 af purrrity (Slettet)

Jeg går ud fra du mente konfirmander i det første du skrev, så er udregningen såfremdeles:

910/100 = 9,10 (1 %) 910+9,10*13 = dit resultat


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2009 af krokodillen (Slettet)

 Wow, hvor dum kan man være?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2009 af miaet (Slettet)

jeeg tror man gør sådan : 910/100*11 = 100,1 (hvor mange konfirmander der mere var i 2002) og så : 100,1+910= dit resultat


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. oktober 2009 af purrrity (Slettet)

Jeg går ud fra du mente konfirmander i det første du skrev, så er udregningen såfremdeles:

910/100 = 9,10 (1 %) 910+9,10*11 = dit resultat

Havde glemt det var 11 og ikke 13 % ;D
 


Skriv et svar til: Ehm.. Lille opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.