Matematik

om en eksponentiel funktion g gælder, at g(-2)=1/3. Angiv en rengeforskrift for g og desuden dens grundtal

29. oktober 2009 af Mawani (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, normalt er jeg vandt til at have 2 oplysninger g(3)=a og g(4)=b og på den måde kan jeg sagtens løse en opgave nu har jeg bare fået stillet følgende:

om en eksponentiel funktion g gælder, at g(-2)=1/3. Angiv en rengeforskrift for g og desuden dens grundtal

Nogle der kan give mig nogle hints til hvordan jeg kan finde regneforskriften :)?


Skriv et svar til: om en eksponentiel funktion g gælder, at g(-2)=1/3. Angiv en rengeforskrift for g og desuden dens grundtal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.