Matematik

Lav regnehistorie om til konkret ligning 2

29. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Til start har Lene og Sofie lige mange penge. Efter at Lene har brugt 60kr. og Sofie har brugt 180kr., har Lene 5 gange så mange penge som Sofie.

OPSTIL EN LIGNING DER KAN BRUGES TIL AT BEREGNE, HVOR MANGE PENGE DE HAVDE TIL START.

PRØV AT REGNE UD HVOR MANGE PENGE DE HAR NU?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

l=s

l-60=(s-180)*5

l-60=(l-180)*5

l-60=5l-900

840=4l

l=210


Skriv et svar til: Lav regnehistorie om til konkret ligning 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.