Matematik

Rette en tekstligning?

01. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Tekstligning??

Ina og Ole deler skal dele 24,75 kr. så Oda fårdobbelt så meget som Ina. Hvor meget får de hver?

24,75=x+2x

24,75=3x

x=24,75/3

x=8,25

Men hvad gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af MN-P (Slettet)

Ina får x kr = 8,25 kr

Oda får 2x kr= 2*8,25 kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2009 af Exupery (Slettet)

Ina får altså 8,25 og Oda får...

Du skal konkludere på opgaven jo.


Skriv et svar til: Rette en tekstligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.