Matematik

Nogle gode matematik genier herinde? (;

01. november 2009 af NK94 (Slettet)

Laver matematik indskrivning og er helt kørt fast i et spørgsmål:

Udgifterne kan også beregnes ved hjælp af ligningen :
y= 3x + 200 000     (y= er de samlede udgifter pr. dag) 
                                 (x= er antal trykte aviser pr. dag)

-beregn hvor meget det koster at fremstille 35 . 000 aviser.
den har jeg fået til at give : 305. 000 kr.

- hvor mange aviser kan der fremstilles for 281.000 kr???

håber i vil hjælpe... (;


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af peter lind

Sæt y = 281000 u din formel. 


Skriv et svar til: Nogle gode matematik genier herinde? (;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.