Matematik

Bestemme overflade i denne opgave

01. november 2009 af hjælpmig! (Slettet)

hej jeg skal li ha hjælp til at bestemme overfladen i denne opgave:

Når en gletcher bevæger sig ned ad en bjergside, afhænger isens fart bl.a. af dybden under gletscheroverfladen. Jo dybere man kommer ned i gletscheren, jo langsommere bevæger isen sig.

I en model for en bestemt gletscher regner man med, at isens fart er givet ved

v = 100-0,00046*h^4

hvor v er farten, målt i cm/år, og h er dybden, målt i meter.

a) Bestem isens fart i 16 meters dybde og i overfladen.

isens fart i 16 meters dybde = 69,8534 ....hvordan bestemmer jeg så overfladen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af peter lind

I overfladen er h=0


Svar #2
01. november 2009 af hjælpmig! (Slettet)

okay så jeg skal bare indsætte 0 på h's plads?

Jeg får resultatet til at bli 100 og det passer også med facit :D


Skriv et svar til: Bestemme overflade i denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.