Matematik

Reducere brøker kvadratsætninger

03. november 2009 af Aagaard91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

<p>Hej, jeg har f&oslash;lgende opgaver som jeg er en smule usikker p&aring;. Er ikke sikker p&aring; jeg har regnet rigtigt:</p> <p>Reduc&eacute;r br&oslash;kerne vha kvadrats&aelig;tningerne&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>a) x^2+t^2-2xt / (x-t)(x+t)</p> <p>&nbsp;</p> <p>b) x^2+t^2+2xt / (x+t)^4</p> <p>&nbsp;</p> <p>c) x+h / x^2+h^2+2xh</p> <p>&nbsp;</p> <p>d) x^2-4 / x-2</p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det er totalt uforståeligt, du har fået programmeringssymboler med


Svar #2
03. november 2009 af Aagaard91 (Slettet)

 Ups, 2 sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2009 af mathon


Hej, jeg har følgende opgaver som jeg er en smule usikker på. Er ikke sikker på jeg har regnet rigtigt:
 

Reducér brøkerne vha kvadratsætningerne

a)         x2+ t2-2xt / (x-t)(x+t)

b)         x2+t2 + 2xt / (x+t)^4

c)         x+h / x2+h2+2xh

d)         x^2-4 / x-2
 


Svar #4
03. november 2009 af Aagaard91 (Slettet)

 Hej, jeg har fået følgende opgaver som jeg er en smule usikker på om jeg har regnet rigtigt:

a) x^2+t^2-2xt / (x-t)(x+t)

b) x^2+t^2+2xt / (x+t)^4

c) x+h / x^2+h^2+2xh

d) x^2-4 / x-2


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2009 af mathon

a) x2+ t2-2xt / (x-t)(x+t)                                            =  (x-t)2/(x-t)(x+t)

b) x2 + t2 + 2xt / (x+t)4                                                           =  (x+t)2/(x+t)4

c) x+h / x2+h2+2xh                                                  = (x+h)/(x+h)2

d) (x2- 22)/(x-2)                                                        = (x+2)(x-2)/(x-2)


Svar #6
03. november 2009 af Aagaard91 (Slettet)

Er det de endelig svar? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2009 af mathon

du skal selv forkorte


Skriv et svar til: Reducere brøker kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.