Matematik

Hvad menes der ? og hvordan

04. november 2009 af sissasine (Slettet) - Niveau: C-niveau

? 1 : lyder angiv ydelsesformlen og redegø•r for udledningen af denne formel ud fra gældformlen???

Gældsformlen- nutidsværdiformlen  af en annuitet bruges til at finde størrelsen af en gæld  =A0 =  lånets hovedstol

, når man kender annuitetsydelserne i en bestemt periode og kender rentefoden = Er det rigtigt ???

Ydelsesformlen- amortionsformlen bruges til at  finde ydelsen ( rente+ afdrag) når man kender gælden= hovedstolen

0g for at finde ydelsen tager man udgangspunkt i gældsformlen- nutidsværdiformlen. er det rigtigt ??

men det primære  ???? er hvad menes  der med spørgsmål 1 ?+

? 2 angiv gældsformlen = A0 = y• 1- ( 1+r)-n /r +     gør rede for udledningen af denne formel

er der en der kan forklare denne udledning på en jævn dansk måde ???

alstå beskrive trin for trin.

?3 redegør for udledningen  af ydelsesformlen  y= A0 • r / 1- ( 1+r) -n

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:ydelse.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2009 af mathon

2)  angiv gældsformlen: Ao = y·(1 - ( 1+r)-n) /r + gør rede for udledningen af denne formel

udledelsen
          udarbejder du ved brug af teori om kvotientrækker


Skriv et svar til: Hvad menes der ? og hvordan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.