Matematik

Reducering af et udtryk (potens) igen

04. november 2009 af matthie (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Ville lige høre om jeg har brugt den korrekte fremgangs måde til reduceringen af dette stykke.

5-4*5-3*25-3 =5-4(5*25)-3=5-4*125-3

Er det korrekt eller?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2009 af mathon

5-4·5-3·25-3 = 5-4·5-3·(52)-3 = 5-4·5-3·5-6 = 5-4-3-6 = 5-13
 


Svar #2
04. november 2009 af matthie (Slettet)

 tak


Skriv et svar til: Reducering af et udtryk (potens) igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.