Matematik

Spørgsmål!!!

04. november 2009 af Zimone (Slettet)

Jeg har en ligning der hedder : T=2*3,14*√(l/9,81)

T=Tid i sekunder

L= Længde i meter

Nu har jeg så fået a'vide at tiden er '1sek' og jeg skal finde ud af længden! Men hvordan gør jeg det? Jo jeg skal dividere T på højre side at =. Men hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af NejTilSvampe

T / 2*3,14 =  √(l/9,81)

(T/(2*3,14))^2 = l/9,81

9,81(T/(2*3,14))^2 = l


Skriv et svar til: Spørgsmål!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.