Matematik

Hvad er gradtal for noget for en funktion

04. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet) - Niveau: A-niveau

en funktion er givet 0=3x-y+7


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af keg (Slettet)

jeg går ud fra, at med den funktion du har skrevet, mener en ligning af første grad og dermed menes, at x er i første potens x=x1 , af anden grad betyder at x står i anden potens (x2) osv.

 og den hedder på normalform: y=ax+b (ligning af første grad)

 håber det var fyldestgørende for dig.


Skriv et svar til: Hvad er gradtal for noget for en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.