Matematik

bestem stamfunktion

04. november 2009 af Yow! (Slettet) - Niveau: A-niveau

bestem stamfuntionen til g(x) = 7/x  ,   x>0....hvis graf har linjen y = 5x-3 som tangent....

indtil videre har jeg lavet:

G(x) = 7 * ln(x) + k

hvad gør jeg herfra????


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af mathon

G'(xo) = g(xo) = 7/xo = 5

røringspunktet ligger både på grafen for G(x) og på tangenten y = 5x-3
hvoraf

yo = G(xo) = 5xo - 3
 


Svar #2
04. november 2009 af Yow! (Slettet)

was???


Svar #3
04. november 2009 af Yow! (Slettet)

hvordan får du

 "7/xo = 5"


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2009 af mathon

bestem stamfuntionen til g(x) G(x)....hvis graf har linjen y = 5x-3 som tangent
dvs

G'(xo) = g(xo) = 5
 


Skriv et svar til: bestem stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.