Matematik

Hjælp bestem f´(0)

05. november 2009 af Maja4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

   f(x)=3x+10 gang e2x

Bestem f(0)

Hvordan gør man det :`?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2009 af peter lind

Du sætter 0 ind på x's plads.


Svar #2
05. november 2009 af Maja4 (Slettet)

skal man så solve det på lommerregner?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2009 af peter lind

Nu ser jeg lige at du i overskriften skriver f'(0), hvilket er noget andet end det du har i teksten. Hvis det er f'(0) der skal findes skal du først finde den afledede funktion.  Her skal du bruge at (a*f(x)+b*g(x))' = a*f'(x)´b*g'(x= hvor a og b er konstanter. Desuden skla du brug (ex)'=ex


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2009 af peter lind

#2 Det kommer an på hvad der forlanges i forbindelsen med opgaven. Mit gæt er at du skal klare det uden din lommeregner.


Svar #5
05. november 2009 af Maja4 (Slettet)

Ja det er f´(0) som vi skal bestemme..

Ej, im lost. jEG forstår ikke det du skriver, det med b gang g , og hvor a og b er konstanter?


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

Du skal differentiere funktionen, er det et problem?


Skriv et svar til: Hjælp bestem f´(0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.