Matematik

Øh'hø.... Matematik igen:P

05. november 2009 af kellanypiin (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Bedes om hjælp og forklaring og på forhånd tak:D

 b(3a - 2c) - 2bc =____.

2 m2 =____dm


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

 Du skal gange b ind i parentesen, hvilket ikke er spor svært. Her er et ex x(y+z)=xy+xz, du ganger altså bare det der er ganget på parentesen på hvert af ledene i parentesen.

I den anden opgave skal du indsætte noget på den blanke plads så ligningen bliver sand.


Svar #2
05. november 2009 af kellanypiin (Slettet)

Øhh, okay. Men skal mest have brug for hjælp til reduceringen, fordi jeg ikke helt forstår svaret..


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. november 2009 af Einsteinette (Slettet)

#2, du regner da ikke med, #1 gider lave din opgave for dig? - forklaringen er ellers meget fin. Du burde i hvert fald være taknemmelig over, pågældende gider at bruge sin tid på at lære dig det! :)

b(3a-2c)-2bc=3ba-2bc-2bc = 3ba-4bc


Svar #4
18. november 2009 af kellanypiin (Slettet)

Hmm. er da også taknemlig... men jeg siger det jo bare som det var:P Sorry...


Skriv et svar til: Øh'hø.... Matematik igen:P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.