Matematik

undersøg om to er løsning til ligningen.

06. november 2009 af zyzrack (Slettet) - Niveau: B-niveau

x3 - 5x2 +3x+6 = 0

Hjælp mig(;


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. november 2009 af MN-P (Slettet)

indsæt 2 i stedet for x og regn ud, hvis venstre side giver 0 ved udregningen er 2 løsning til ligningen

x3 - 5x2 +3x+6 = (x-2)(x2-3x-3)=0


Svar #2
06. november 2009 af zyzrack (Slettet)

Tak(:


Skriv et svar til: undersøg om to er løsning til ligningen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.