Matematik

deling? øøh (lav ligning)

06. november 2009 af Ukenddt (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heei, er igang meed at lave en opg.

- 3 børn A,B OG C skal dele 1015 kr.
A får dobbelt så meget som B, der for 100 kr mere end C. - hvor meget får de hver??
- Hvordan får man en ligning ud af dét??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2009 af Simon2 (Slettet)

 C=X,  B=X+100,  A=2(X+100)

X+X+100+2(X+100)=1015

4X+300=1015

4X=715

X=178,75kr


Svar #2
06. november 2009 af Ukenddt (Slettet)

men hvor meget får de hver??


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2009 af MN-P (Slettet)

Du har fået det beløb c får, så kan du regne de andre ud efter oplysningerne i teksten


Skriv et svar til: deling? øøh (lav ligning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.