Matematik

bestemmelse af kordinater

09. november 2009 af Anne5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er i gang med en matematik opgave, og er blevet lidt i tvivl med en opgave.

Denne ligning skal jeg bestemme kordinaterne til:

13x+7y+43=0

Nogle som kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af Exupery (Slettet)

13x+7y+43=0

7y=-13x-43

y=-13/7-43/7

Alle (x,y) der opfylder ligningen er koordinater.


Svar #2
09. november 2009 af Anne5 (Slettet)

tak, men undskyld, nu kommer jeg nok til at spørge rigtig dumt, men hvad mener du så koordinaterne kommer til at være?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2009 af mathon

(x,y) = (x ; -(13/7)x+(43/7)


Skriv et svar til: bestemmelse af kordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.