Matematik

Funktioner

09. november 2009 af elissa92

Hvordan kan jeg bestemme linjens regneforskrift hvis jeg kender følgende:

c's vektor: x = 1,4                 y = -8,6

c's startspunkt = ( 1 ; 2)

c's slutpunkt = (4,6 ; 5,6)


Svar #1
09. november 2009 af elissa92

kan det egentlig lade sig gøre??


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2009 af MN-P (Slettet)

Skriv lige hele opgaveteksten


Svar #3
09. november 2009 af elissa92

A (1,2)          B(16,17)              C(6,-3)

Du får en trekant

Regn forskrift for vinkelhalveringslinjen til vinkel C

Jeg har fundet ud af at vinkelhalveringen til C = 35,78 grader, via forskellige længde og vektor beregninger


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.