Matematik

Hjælp til at løse to ligninger med to ubekendte

10. november 2009 af Linepedersen1112 (Slettet)

Hvordan løser man den ?

x + y + 1  =1 0

x = 9 - y


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2009 af mathon

en ligning med to ubekendte kan man ikke løse
endeligt,
men blot opliste som

        L = {x∈R | x = 9-y}
eller
        L = {y∈R | y = 9-x}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2009 af whiteusher (Slettet)

Du skal bare sætte begge ligninger til =x eller =y
og finde ud af hvad y giver(hvis du sætter til x) eller hvad x giver (hvis du har sat det til y)
når du har fundet det, kan du sætte den en af de orginale formler og så finde du den sidste værdi

:D


Skriv et svar til: Hjælp til at løse to ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.