Matematik

Trekantens areal

12. november 2009 af Kevi (Slettet)

i en trekant kaldes arealet A, og hx betegner højden på siden x.

a)

Beregn T, når ha =6 og a=2,3?

b)

Beregn hb når b=76,4 og A=200?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af peter lind

Hvad er T ? A=½hx*x


Svar #2
12. november 2009 af Kevi (Slettet)

Peter forstår dig ikke helt her .. men kan du os opg b ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2009 af peter lind

Eftersom jeg ikke aner hvad T er kan jeg ikke svare dig på den. Med ord siger formlen at arealet af en trekant er en halv gange grundlinje gange højde.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2009 af mathon

1)
    T = ½·ha·a

2)
    hb = 2T/b


Skriv et svar til: Trekantens areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.