Matematik

skæringspunkter for funktioner!

12. november 2009 af jannieboy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa (-:

Jeg skal beregne skræringspunkter for nogle funktioner,
heriblandt er en af dem:

f(x) = x + 1 og g(x) = 2x + 6

Hvordan skal man opstille regnestykket?

Mvh. Jannie.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af peter lind

Løs ligningen f(x)=g(x)


Svar #2
12. november 2009 af jannieboy (Slettet)

Hvordan er det man gør det? :)

Man skal bruge en formel, ikke sandt?


Skriv et svar til: skæringspunkter for funktioner!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.