Matematik

Vektorer - Bestem 2 ubekendte

14. november 2009 af ChristopherSøndergaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Her er opgaveformuleringen:
Bestem tallene s og t, således at c = sa + tb, når

Vektor a = (1, -2) = i - 2 j
Vektor b = (2, 4) = 2 i + 4 j
Vektor c = (-5, -22) = -5 i - 22 j

Jeg søger måden at beregne løsningen på i denne opgave.
Det ville være en kæmpe hjælp, hvis du ville kunne hjælpe.
Hvis der er problemer, så spørg endelig (:


Svar #1
14. november 2009 af ChristopherSøndergaard (Slettet)

Det er opgave 550, der er tale om (: 

Vedhæftet fil:SDOC0431[1] (1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:vektor-regning_9.doc

Skriv et svar til: Vektorer - Bestem 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.