Matematik

Bevis for diff. kvotient for reciprokke funktion

15. november 2009 af Kiiler (Slettet)

Hej folk :)

Bevis for differentialkvotient for den reciprokke funktion (  f(x)=1/x  )
Er der nogen der kan hjælpe mig med det?

Det foregår i maple hvis det har nogen betydning.

MVh

KiilerichH


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Sæt g(x) = 1/f(x), så er g'(x) =... her bruger du reglen om en brøk


Skriv et svar til: Bevis for diff. kvotient for reciprokke funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.