Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

16. november 2009 af lahme (Slettet) - Niveau: C-niveau

(3x - 4)(2-4x)

kan ikke huske hvordan man regnede det ud.
 

der er blevet skiftet fortegn.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af MN-P (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=763955

og tag så at komme igang selv, vis du gør noget, så hjælper vi måske


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du kan dele det op sådan her (3x-4)*(2-4x) = 3x*(2-4x) - 4(2-4x). Så er det bare at gange ud og reducere


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2009 af maddse (Slettet)

gang ud og husk fortegn

3x*2 + (3x)*(-4x) + (-4)*2 + (-4)*(-4x)

Forsæt selv og husk at:

(-)*(-) = (+)

(+)*(+) = (+)

(+)*(-) = (-)*(+) = (-)


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.