Matematik

hvor mange år tager det at tredoble en kapital på en konto, hvor renten tilskrives månedligt med 1.25 %

16. november 2009 af XAnnaSofie (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælp !!

hvor mange år tager det at tredoble en kapital på en konto, hvor renten tilskrives månedligt med 1.25 %


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af peter lind

Brug A = A0(1+r)n, hvor A er kapitalen efter n måneder, A0 er den oprindelige kapital og r er den månedlige rentefod. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2009 af mathon

1 kr 'bliver til' 3 kr

(1,012512)n = 3                                   hvor n er antal år

ln(1,012512)·n = ln(3)

n = ln(3)/ln(1,012512)


Skriv et svar til: hvor mange år tager det at tredoble en kapital på en konto, hvor renten tilskrives månedligt med 1.25 %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.