Matematik

hey-ey. matematik spørgsmål om potensregning

18. november 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

Hello, har et spørgsmål. er der en der kan lave dette regnestykke? hvis det muligt, så også hvordan du regner det ud, det pointen nemlig(;

3x8 = 18 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af Snick (Slettet)

3x8=18

x8=18/3

x= 8√6

x= 1,251


Skriv et svar til: hey-ey. matematik spørgsmål om potensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.