Matematik

Hvor mange led optræder under kvadratrodstegnet?

18. november 2009 af Oxforder (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Jeg undrer mig lidt over, hvordan jeg skal bære mig ad med denne her opgave:

Det oplyses, at

√7^2 + 7^2 +···+ 7^2 = 7^2

Hvor mange led optræder under kvadratrodstegnet?
 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Jeg ville sige, at der er 7 led.


Svar #2
18. november 2009 af Oxforder (Slettet)

Nu er det heldigvis sådan at jeg kan se det rigtige svar i facit, og der står der at

7^2 = 49 led


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2009 af Isomorphician

Hint: Udtrykket under kvadratrodstegnet kan skrives som:

√(x(72)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Nåh ja self..

7^2*7^2=7^4

kvadratrod7^4=7^2


Svar #5
18. november 2009 af Oxforder (Slettet)

Hurrah! Jeg forstår der :D

Tusind, tusind tak for jeres svar :)


Skriv et svar til: Hvor mange led optræder under kvadratrodstegnet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.