Fysik

hvad er forskellen på mikro - og milligram?

18. november 2009 af goldenpearl (Slettet)

ja, som overskriften siger - hvad er forskellen?

og hvordan ved man om der er tale om milligram el. mikrogram når der står ex 200mg ibuprofen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af Jean


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

200mg = 200miligram

mili = 1/100 (m foran enheden)

mikro = 1/1000 (græsk u-lignende tegn (kaldet my) foran enhed)


Skriv et svar til: hvad er forskellen på mikro - og milligram?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.