Matematik

benyt cas..??

21. november 2009 af denhoss (Slettet)

Hvordan finder jeg f(x) = ln(x) ved hjælp af cas til at bestemme f'(x)..??
Hvad er cas overhovedet?


Svar #1
21. november 2009 af denhoss (Slettet)

en der giver et eksempel. Og bruger ti-89..


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2009 af mathon

Define f(x) = ln(x)  x>0

Define g(x) = d(f(x),x)                                     g(x) defineres = f '(x)


Skriv et svar til: benyt cas..??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.