Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

21. november 2009 af lahme (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvad er 3.4 minutter.

 er det 3 minutter og 40 sekunder eller hvad!!!!

det er det jeg mener.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det er 3,4 minutter * 60 sek/minut = det ganger du ud og får resultatet i sekunder


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2009 af LadyyGaga (Slettet)

Ja 3.4 minutter er 3 minutter og 40 sekunder


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2009 af OliverGlue (Slettet)

0,4 = 40%, altså 40% af et min.. 0,4 * 60 sekunder, eller 40 * 60 / 100.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2009 af OliverGlue (Slettet)

#2

Lol ? :D

Så 3,7 er 4 min og 10 sekunder eller hvad ? :D

0,4 = 60 *40 / 100 = 24 sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

0,4 minut er 4/10 minut, 10/10 minut er 60 sekunder, så 1/10 minut er 6 sekunder, derfor er 4/10 minut = 24 sekunder 


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.